Új-Zélandi élménybeszámoló az 'Alpoktól az Óceánig' kerékpárútról

Mindig örömmel tölt el bennünket, amikor élménybeszámolót kapunk visszajelzésként, hiszen a gyártói lét természetéből kifolyólag termékeinket nem látjuk használat közben - amely esetünkben maga a kerékpározás élménye. 

Rod és MaryAnne Calver levelét olvasván hihetetlen öröm töltött el bennünket. Nagyon büszkék vagyunk a teljesítményükre, amelyet Gepida Thoris tandem e-kerékpárjukkal tettek meg az Alpoktól az Óceánig elnevezésű kerékpárúton Új-Zélandon. A további kalandokhoz a legjobb egészséget és sok örömet kívánunk nekik!

Az alábbiakban olvasható a levél magyar fordítása:

 

Most érkeztünk vissza az első nagy túránkról, amit a Gepida Thoris tandemmel teljesítettünk. A feleségem 82 éves és 300 km feletti távolságot tettünk meg, mindenféle nagyobb gond nélkül. A kerékpár fantasztikusan teljesített és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan helyekre is el tudjunk jutni biciklizve, amelyekről sokan álmodni sem mernének.

 

Köszönjük, hogy egy ilyen nagyszerű járművet terveztetek!

 

Baráti üdvözlettel, 

Rod és MaryAnne Calver 

Katikati város, Új-Zéland

 

 

"We have just completed our first big ride on our Gepida Thoris tandem. My wife is nearly 82 years old and we managed the over 300km without any major problems. The bike is fantastic and allows us to keep cycling and to go places many would not ever consider going.

Thank you for designing such a great machine.

 

Kind Regards,

Rod and MaryAnne Calver

Katikati,New Zealand"

Alpoktól az Óceánig' kerékpártúra Thoris Tandem