PEDELEC MTB ROAD RETRO CROSS TREKKING CITY CLASSIC FOLDING JUNIOR & KIDS ALKATRÉSZEK
HÍREK »

Médiacenter

Médiamegjelenéseinket az alábbi bontásban mutatjuk be:
Az Olimpia Kerékpárgyártó Kft Magyarország vezető kerékpárgyártó vállalata, mely nagy múltra tekint vissza. A cég történetét részletesen itt olvashatod el.

Mára a kizárólag saját Gepida márkanévvel ellátott kerékpárokat gyártó cégünk termékei több, mint 20 országban vannak jelen. Ismertségünk folyamatosan fokozódik többek között, a mérvadó nemzetközi kiállításokon való rendszeres részvételek és a termékeinkről publikált nyomtatott és online sajtó cikkeknek köszönhetően. Ezeket a cikkeket a fenti linkre kattintva megtekintheted. Kiállításokon való részvételeinkről pedig folyamatosan olvashatsz a hírek rovatban, de Facebook oldalunkon is sok újdonságot, érdekességet találhatsz a bringás világból.

Honlapunkon megtalálod aktuális modelljeink fényképét és technikai leírását online, valamint letölthető formátumban is. Így megimerheted a Gepida bringák széles választékát, melyeket alapvetően elektromos és normál kerékpár kategóriákra bontunk. Ez utóbbiból megtalálhatod a stílusodnak és elvárásaidnak legmefelelőbb biciklit akár MTB, országúti, trekking, Cross (CRS), Classic, Folding, Retro vagy BMX vonalon mozogsz. De, ha egy fiatalabb ismerősödet lepnéd meg egy minőségi kerékpárral, nálunk megtalálod a legtrendibb gyermek és junior cangákat is.

Ha sikerült kiválasztani az igényeidhez leginkább igazodó bicajt, vagy szeretnéd őket élőben is látni, kattints üzletkereső menüpontunkra, ahol könnyedén kiválaszthatod a Hozzád legközelebb eső Gepida bicajokat forgalmazó kerékpárüzletet.