PEDELEC MTB ROAD RETRO CROSS TREKKING CITY CLASSIC FOLDING JUNIOR & KIDS ALKATRÉSZEK
HÍREK »

hungariansconnected.comSziasztok Gepidások!

Jó úton haladunk, hogy Kanadában is megvessük a lábunkat.

Kanadai Magyarok készüljetek, jönnek a hazai gyártású bringák!

Üdv a Gepida Csapat

_______________________________________________________________

www.hungariansconnected.com/community-magazine/gepida-bikes.html


Magyar kerékpárgyártó kapcsolatot épít Észak-Amerikában

Szerda, december 28, 2011

Ez a történet magáért beszél.. Csaknem 20 évvel ezelőtt egy
fiatal magyar vállalkozó a húszas éveiben járó, Berkes Györgynek volt egy látomása - általában a Hamupipőke történet kezdődik így, mint ez a szenvedély a kerékpárok iránt.

Az egész alkatrészek és kész kerékpárok Olaszországból való importjával kezdődött, aztán a cég egyre nagyobb kitartást mutatott a kerékpárok vad világában.

Évről évre, a cég folyamatos változásokon ment át mikor 1998-ban, a piac fontos szereplőjeként az Olimpia Kerékpárgyártó Kft. megvásárolta a Gepida márkanevet.

Miután a cég 2005-2006 derekán minden szükséges Európai Unió-s minősítést és ISO szabványokat teljesített, azóta a Gepida kerékpárok megtalálhatóak számos európai ország útjain, többek között a kerékpáros „szuperhatalom” Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Oroszországban, Svédországban , Romániában és Finnországban.
A cég az első ígéretes elektromos kerékpárját 2008-ban dobta piacra, ami újra jelentős piacokat nyitott meg, mint például Franciaország, Svájc és az Egyesült Királyság.

Ennek eredményeként a Gepida márka egyre inkább jól ismert és elismert Európa-szerte.

A jó tervezésnek és némi szerencsének köszönhetően az elmúlt évek nehéz nemzetközi gazdasági helyzete ellenére is a cég növekedni tudott. A Gepida 2010-ben először részt vett a Taipei kiállításon.

Hosszú távon a vállalat jövőbeni célja, hogy erősítse az Európán kívüli exportot, így Észak-Amerika, Kanada és többek között Vancouver is egy fontos szerepet fognak játszani.

Az elektromos kerékpárokat kedvelők, a kedvező klíma, természetvédelem fontossága miatt, ideális a Gepida kerékpároknak.
Berkes Úr és cége jelenleg olyan szakaszba ért, hogy keresi világszerte az export lehetőségeket és megbízható forgalmazókat a Gepida kerékpárok részére.

Nem utolsó sorban, szánjon egy kis időt, hogy meglátogassa honlapunkat, ismerkedjen meg termékeinkkel, mondja el véleményét! Talán egy nap, lehetőségünk lesz egy magyar pedelecen munkába járni Vancouverben.

www.gepida.hu

http://www.facebook.com/GepidaBikes